Fredericia Maskinmesterskole

Maskinmestre fungerer tværfagligt og har overblik over drift og vedligehold af elinstallationer, maskiner, automation og it i tekniske anlæg inden for f.eks. industrien, energiforsyning, hospitaler og butikscentre. Af samme årsag er de ofte ledere, idet de kan bevare overblikket over både projekter og medarbejdere.

En uddannet maskinmester har en bred teknisk forståelse og drømmer om at bruge sine kompetencer til at skabe en grønnere fremtid for sig selv og de næste generationer.

FMS tror på, at vores studerende skal vise vejen i den grønne omstilling både ved at gøre eksisterende anlæg endnu grønnere, men også ved at udforske og udvikle nye teknologier. De første skridt tages i timerne på FMS, hvor blandt andet Power-to-X, bæredygtige datacentre og fremtidens energiø fylder i den daglige undervisning og på valgfagene.

Placeringen af vores hovedafdeling i Trekantområdet har en enorm betydning, idet vi har nære relationer med erhvervslivet i området. Dette angår dels praktikpladser til vores studerende, men også udvikling af vores undervisning, så vi er sikre på at uddanne til erhvervslivets behov.

På FMS har vi nemlig en mission om at uddanne fremtidens tekniske ledere, til gavn for miljøet og det globale samfund.

Besøg partner website