JoinJet

JOINJET A/S har hovedkontor i Billund og arrangerer individuelle flyvninger for eks. VIPs, virksomheder, bands, sportsklubber og ambulanceflyvning på verdensplan. JoinJet forvalter desuden private og kommercielle fly, ligesom flysalg og leasing er en del af JOINJET A/S forretningsområde. Med over 30 års erfaring kender virksomheden sine kunders forskellige behov, og produkterne skræddersyes til kundens behov. JOINJET A/S har altid fokus på kvalitet og præcision.

JOINJET A/S er en del af SUN-AIR Aviation Group og fra hovedkontoret i Billund varetages koncernens forretningsområder, som i dag dækker over: ruteflyvning, værksteder, reservedelssalg, charterflyvninger samt internationalt flysalg og leasing.

Med sin base i Jylland flyver SUN-AIR alle sine ruteflyvninger som franchisepartner med British Airways fra Billund til en række destinationer i Nordeuropa. Rutenettet er primært tilpasset forretningssegmentets ønsker om direkte forbindelser og mulighed for at komme ud og hjem samme dag. SUN-AIR Technic med flyværksteder og reservedelssalg har afdelinger i Billund, Thisted og Sindal.

For JOINJET A/S er det et naturligt skridt at blive involveret i et PtX-projekt, som skal bidrage til en grønnere klode og reducere vores CO2-aftryk. I JOINJET A/S er vi overbeviste om, at vores partnerskab i Triangle Energy Alliance vil bringe os tættere på vores mål om at blive grønnere og tage et socialt ansvar for vores klode.

Besøg partner website