COWI

COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-tilgang. Med eksperter i verdensklasse inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler for at skabe mere sammenhængende løsninger for vores kunder. Vi er førende inden for vores felt, fordi vores 6.700 medarbejdere er førende inden for deres.

Vi har specialiseret os i energikoncepter og implementering der opfylder den stigende efterspørgsel efter effektive og bæredygtige energiløsninger. Med fokus på at opfylde kundernes behov, arbejder vi med alle aspekter af energiplanlægning, produktion og distribution. Vi arbejder bl.a. med power-to-X systemer, grønne brændstoffer og CO₂-fangst, med vedvarende energi som havvind og sol, samt nye energieffektive opvarmnings- og afkølingsløsninger.

COWI er et engageret medlem af TEA-partnerskabet og har blandt andet udført en undersøgelse af mulighederne for at koble et PtX-system på Skærbækværket til TVIS Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S

Besøg partner website