TVIS

TVIS er et samarbejde på tværs af kommunegrænser, fjernvarmeselskaber og lokale virksomheder, som i over 30 år har sikret høj forsyningssikkerhed af fjernvarme ved at udnytte lokale energiressourcer så effektivt og miljøhensynsfuldt som muligt.

TVIS har ansvaret for at indgå aftaler med de lokale leverandører af overskudsvarme, så varmebehovet i vores fire ejerkommuner er dækket. Vi har også ansvaret for hovedpulsåren i fjernvarmesystemet i Trekantområdet, som består af et 123 kilometer langt rørsystem forbundet med ni fjernvarmeselskaber i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle. Rørsystemet strækker sig fra Bredballe i nord til Sdr. Bjert i Kolding, og vi har udvidet til Vamdrup via Lunderskov, og til Jelling og Bredsten-Balle via Skibet i Vejle i 2020 og 2021.

Vi sikrer grøn og stabil varmeforsyning gennem planlægning, analyser, effektiviseringer og investeringer i nye grønne teknologier. Vi udfører løbende vedligehold i det store og små af pumper, vekslere og rør, så vi udnytter energien mere og mere effektivt, fordi det sikrer den meget høje forsyningssikkerhed og de lave omkostninger for forbrugeren.

Trekantområdet er kendetegnet ved at have et veludbygget fjernvarmesystem, hvor TVIS i forvejen har et tæt og sundt samarbejde med lokale energivirksomheder, og hvis vi kan udnytte overskudsvarmen fra PtX-teknologier, så forfiner det forretningsmodellen for alle parter. 

 

Besøg partner website