Blackbird Air

BLACKBIRD AIR leverer en palette af premium, skræddersyede flyservices til virksomheder, grupper og enkeltpersoner

Siden starten i januar 2015 har BLACKBIRD AIR haft en vision om at tilbyde ekstraordinære flyoplevelser, effektiv og skræddersyet lufttransport til både virksomheder, grupper og enkeltpersoner.

Med afsæt i vores centrale placering i Billund Lufthavn er vores største aktiv 35 medarbejdere, som tilsammen danner et eliteteam af dedikerede og professionelle flynørder, der alle har et ønske om at yde verdensklasse service.

I 2017 tog vi skridtet fra at operere som flymæglervirksomhed til at modtage Trafikstyrelsens godkendelse som kommerciel luftfartsoperatør med egen flåde og vores eget AOC (Air Operator Certificate). I 2021 åbnede vi vores egen private terminal med eksklusive faciliteter til vores kundegrupper, som nu også omfatter kunder, der benytter vores FBO services (fixed base operator).

Ved at fokusere på kvalitet frem for kvantitet har vi kunne lykkes med at være frontløbere i vores niche, som er VIP- og forretningsfly. Derfor sætter BLACKBIRD AIR nu også alt ind på visionen om en fremtid med flere bæredygtige og grønne flyvninger. Både vi og vores kunder ønsker at tage ansvar for at reducere påvirkning på miljøet. Vi har sikret, at alle vores fly kan flyve på 100% biobrændstof. Allerede nu tanker vi vores fly med SAF (Sustainable Aviation Fuels), de steder det er muligt. Men vores største problemstilling er adgang til mere klimavenligt brændstof.

Med et mål om at udvikle grønnere energi i et stærkt lokalt samarbejde, er vi overbeviste om, at PtX teknologien og samarbejdet i TEA er en stærk platform og et centralt skridt for, at vi kan gå foran for mere bæredygtig flytransport.

Besøg partner website