Bunker Holding Group

Bunker Holding er en global markedsleder inden for handel, risikoafdækning og levering af brændstof til den maritime industri, og vi har en klar ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner omkring dette – både for nutidens- og fremtidens energityper.

Det globale samfund har brugt det sidste århundrede på at oparbejde en afhængighed af fossile brændstoffer, samt udvikle en omfattende infrastruktur omkring det. Nu skal vi gøre det hele om igen, for flere forskellige bæredygtige brændstoftyper på én gang, og meget hurtigere end den sidste omstilling. Det bliver en stor udfordring, som kræver politisk opbakning samt et tæt samarbejde på tværs af industrier.
Vores opgave i Bunker Holding er at støtte op om en øget tilgængelighed af – og infrastruktur omkring – bæredygtige brændstoffer til den maritime industri. Helt grundlæggende indebærer det at give adgang til bæredygtige brændstoffer så let og simpelt som muligt for vores kunder.

Vores tilgang er blandt andet at engagere os i projekter, som har til formål at producere bæredygtige brændstoffer, som eksempelvis grøn metanol og ammoniak. Det sker ofte i samarbejde med aktører fra forskellige led i værdikæden for at bringe en bred indsigt til projektet og øge chancen for realisering.

Triangle Energy Alliance danner de perfekte rammer for den type samarbejde, og vi ser derfor frem til at arbejde sammen med projektets partnere om at bidrage til bæredygtig vækst og udvikling i Trekantområdet.

Besøg partner website