TOWII Renewables a/s

TOWII Renewables A/S blev grundlagt i 2022 og er dedikeret til grøn omstilling.

Vi udvikler landbaseret vind-, sol- og snart også parker for el-lagring. Vores aktiviteter er fokuseret på det danske marked, men vi forventer yderligere projektudvikling på udenlandske markeder i den nære fremtid. Vi ejer i dag 55 MW landbaseret vindproduktion i det vestlige Danmark, og vi vil øge produktionen markant med flere projekter i fremtiden.

Udvikling af onshore projekter kræver indgående forståelse for, hvordan projekter kan hænge sammen med lokale interesser på den meste hensigtsmæssige måde. Derfor har vi udviklet vores eget koncept, hvor vores projekter sikrer, at en fair andel er dedikeret til lokal værdiskabelse.

En del af vores indsats handler også om at sikre en direkte route to market for vores grønne energi, og TOWII har en løbende dialog med lokale og nationale virksomheder, for at sikre et tæt samarbejde med strømforbrugerne.

Power to X er nøglen til at sikre en fossilfri fremtid for de europæiske samfund. Den omstilling vil kræve mange tilpasninger i vores energisystem. Som producent og projektudvikler af grøn strøm vil vi gerne indtage en aktiv rolle i den grønne omstilling ved blandt andet at indgå som samarbejdspartner or producenter af grøn brint og grønne brændstoffer.

TOWII har både danske og japanske rødder, og vores virksomhed ligger i Vejle i Trekantområdet.

Besøg partner website